Albaraka Müşteri Hizmetlerine Direk Bağlanma

Türkiye çapında belirli başlı olan katılım bankaları arasında yer alan Albaraka Türk Katılım Bankası kullanıcılarına sağladığı tüm bankacılık ürün ve fonksiyon için hızlı iletişim yolları ile misyon sağlamaktadır. Albaraka kredi kartı başvurusu, sorunlarınızı, istek veya şikayetleriniz için yada farklı bir hizmet alabilmek için müşteri hizmetlerini tuşlayarak müşteri temsilcisine bağlanabilir sorunlarını koşa bir zaman içinde çözümlendirebilirsiniz.

444 5 666 Albaraka Türk Katılım Bankasını aradıktan hemen sonra direk müşteri temsilcisine bağlanmak için;

  • Ana menüdeyken 0 ‘ı tuşlamamış yeterli olacaktır.
  • Zira hatta bekleyen kişi sayısı fazla değil ise hızlı bir şekilde müşteri temsilcisine bağlanacaksınızdır.
  • Sorunlarınızı banka yetkilisine aktarıp çözümleyebilirsiniz.
  • Albaraka Türk Katılım bunun dışında internet üzerinden iletişim platformlarını kullanarak daha kısa bir zaman dilimi içerisinde de ulaşmanız mümkün olacaktır.

Albaraka Türk Katılım Bankası Destek Merkezi

Albaraka Türk Katılım Bankası ürün ve fonksiyonlara bağlı yaşadığımız sorunların çözümünde Albaraka müşteri destek paneli üzerinde yer alan işlem yollarını kullanabilmeniz mümkündür. Müşteri temsilcisi ve form doldurma yöntemi diğer iletişim yollarına nazaran daha hızlı sürede sonuçlanır.

Albaraka Müşteri Destek Merkezi

Link üzerinde bulununan birden fazla iletişim yollarından yararlanabilirsiniz. Müşteri temsilcisine bağlanıp sorunlarınızı en kısa sürede çözmenin mümkündür.

Albaraka İletişim Formu

Albaraka Türk Katılım iletişim formu kullanıp bankanın ürün ve fonksiyonlarına bağlı dilek, şikayet ve önerilerinizi bankamıza bildirmeniz mümkündür. İnternet üzerinden online hizmetler menüsünden formu eksiksiz ve doğru doldurduğunuz zaman geri bildirim sağlanacaktır.

Albaraka Türk İletişim Formu Link üzerinden size geri dönüş bildirim yolunu ve şikayet türünü belirtmeniz yeterlidir. Albaraka tüketici kredisi önde olmak kaydıyla tüm kredi ve bankacılık fonksiyonları için iletişim formunda başvuru konusu seçmeniz mümkündür.

Albaraka Türk Katılım Bankası İletişim e– Mail Adresi

Albaraka Türk Katılım Bankası hizmetlerine bağlı olan banka ile yasal yazılı konuşmalarınızı e – posta adresi üzerinden halletmeniz mümkündür. albarakaturk@hs03.kep.tr adresi üzerinden veya yatirimciiliskileri@albarakaturk.com.tr adresi üzerinden banka ile ilişkin sorunlarınızı aktarmanız mümkündür.

Albaraka Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Albaraka Türk Katılım Bankası müşteri hizmetlerine farklı 2 numara üzerinden ulaşabilirsiniz. Albaraka Türk Katılım ticari kart başvurusu veya kredi fonksiyonlarıyla ilgili tüm sıkıntılarınız veya başvurularınız için Albaraka Türk Katılım bankanın çağrı merkezini arayarak işlem yapmanız gerekmektedir.

Albaraka Türk Telefon Bankacılığı Bağlantı adresinde bulunan verilere göre:

  • Bireysel Çağrı Bankacılığı: 0 850 222 5 666 – 444 5 666
  • Kurumsal Çağrı Bankacılığı: 0 850 222 555 6
  • Yatırımcı İlişkileri Çağrı Numarası: +90 216 666 03 03

Albaraka Şikayet Hattı

Albaraka Türk Katılım Bankası ayrıcalığıyla arz edilen bütün fonksiyonlar için yaşadığınız sorunların çözümünde şikayet numaralarından destek alabilirsiniz. Albaraka Türk Katılım şikayet hattı:

Albaraka İhbar Hattı Albaraka İhbar Formu

Üzerinden gerçekleştirilebilir. Bir başka yönden 0 216 666 09 99 çağrı merkezi üzerinden de şikayetlerinizi iletebilirsiniz

Albaraka Türk Katılım Bankası Sosyal Medya Hesapları

Hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal medya anlık bilgi akışının hızlanmasını sağlamaktadır. Artık sosyal medya markalar, kurumlar ve satış odaklı şirketlerin pazarlama ve tanıtımı adına da oldukça önemli durumda yer almaktadır. Banka ile ilişkin karşılaştığınız tüm sorunların çözümü için direkt sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Sosyal medya hizmetlerine Albaraka Sosyal Medya Politikası yazısına göz gezdirebilirsiniz. Güncel başlıklar kampanyalar şikayet ve dilekleriniz de dahil olmak üzere birçok konu için sosyal medya hesapları üzerinden de iletişim kurabilirsiniz.

  • Albaraka Türk Facebook
  • Albaraka Türk Twitter
  • Albaraka Türk Linkedin
  • Albaraka Türk Instagram
  • Albaraka Türk YouTube

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu