Akbank Artı Para Taksiti Nasıl Ödenir?

Akbank Artı Para ile neler yapabileceğinizi, Artı Para taksit hesabını nasıl kullanacağınızı ve hangi faiz oranlarının geçerli olduğunu inceliyoruz. Hemen hemen tüm bankaların, küçük meblağlar için provizyon hesapları için ek bir kredi limiti belirledikleri hesapları var. Bu hesaplar, negatif hesaplar veya kredili mevduat hesaplarıdır. Akbank Artı Para örnek olarak alınabilir.

Akbank Artı Para Borç Taksitlendirme Ve Yapılandırma İşlemi

Akbank Artı Para yazımızı yazmamızın nedenlerinden biri Artı Para’nın artık taksitli olarak kullanılabilmesidir. Önceden Artı Para’nızdan ihtiyacınız olan tutarı çekebiliyordunuz ve hesaplanan faiz ödemeniz sizden temin ediliyordu. Ancak Akbank Artı Para hesabınızı yükselterek artık Artı Para limitinizi taksitli kullanabilir ve taksitli ödeme yapabilirsiniz. İster nakit çekim yapın, ister Axess üye mağazalarında alışveriş yapın, Artı Para’nızın%80’lik limitini taksitli olarak kullanabilirsiniz. Ne yazık ki, oran limitinizi tam olarak kullanamazsınız.

Akbank Artı Para Çekme İşlemi

Akbank Artı Para taksitli kullanmak için NEO kartınız ile size en yakın AKBANK ATM’sine gitmeniz gerekmektedir. Bunu yapmak için, artı paranızın NEO kartınıza bağlı olması gerekir. Kartınız Artı Para’nıza bağlı değilse, Artı Para’nızı kartınıza aşağıdaki şekilde bağlayabilirsiniz. Dilerseniz Akbank artı para limitinizi kredi kartınıza tanımlayarak kullanabilirsiniz. Ancak kredi kartınızın banka işlemlerine açık olması gerekmektedir. Tüm bu işlemlere sahipseniz 11 taksite kadar ATM’den kullanabilirsiniz.

Akbank Artı Para İptal Etme İşlemi

Akbank Artı Hesap hesabındaki borcun kapatılması rutin olarak aylık olarak yapılır. Akbank Artı Hesap hesabını kalıcı olarak kapatmak istiyorsanız telefonla müşteri hizmetlerinden gerekli yardımı alabilirsiniz. Aslında banka şubelerinin bireysel bankacılık hizmetleri bu ve diğer konularda size yardımcı olacaktır ancak daha pratik bir yolu var, internet bankacılığı arıyorsanız size bu konuda tavsiyemizi sunuyoruz. Kullanımda avantaj sağlayan ve kapatmada sorun yaratmayan Artı Para sistemi, Akbank’a tanımlanmış iyi ve fırsatçı hizmetlerden biridir. Çünkü bu hizmeti istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bu hizmeti istediğiniz zaman iptal etmekte özgürsünüz. İstediğiniz gibi düşünme ve hareket etme yeteneğine sahipsiniz.

Akbank Artı Para Sms İle Nasıl Başvurabilirim

Bir diğer önemli akıllara gelen önemli soru da Akbank Artı Para sms ile nasıl başvurabilirim? Ne yazık ki bu işlemi sms aracılığıyla yapamamaktasınız. Akbank Artı Para’ya iki yöntem ile başvurabilmektesiniz. Bunlardan ilki internet bankacılığı üzerinden başvuru formu doldurmaktır. Diğeri ise en yakın Akbank Şubesi’ne gelip müşteri temsilcisi üzerinden halletmektir.

Akbank Artı Para Müşteri Hizmetleri Numarası

Akbank Artı Para müşteri hizmetleri için özel bir numara bulunmamaktadır .Akbank müşteri hizmetlerinin 444 25 25 nolu numarasını arayarak müşteri temsilcisine bağlanıp isteğinizi belirtebilirsiniz.

Akbank Artı Para Borcumu Ödemezsem Ne Olur?

Akbank Artı Para borcunuzu ödemediğiniz taktirde yasal faiz işlemeye devam etmektedir. 3 ay boyunca arka arkaya ödemediğinizde ise yasal işlemler başlar ve haciz yoluna gidilir.

Artı Para, Akbank’ın sunduğu bir kredi kartı türüdür. Banka ürünü, kredi kartından, ihtiyaç kredisinden, konut kredisinden farklı değildir. Bankanın müşterisine “borç faizi limiti” olarak sunduğu Artı Para hesabındaki bakiyenin ödenmemesi durumunda banka tarafından ihtarname düzenlenir. Geri ödenmediği sağlanmadığı takdirde hesap bloke edilir. 3 ay arka arkaya ödenmeyen borçlar, alacaklar haciz yoluyla tahsil edilir. Borcun yasal faizi işlemeye devam eder ve prosedür kapsamında yapılan masraflar da müşteri için dikkate alınır.

Akbank Artı Para Nasıl Alınır 2023

Akbank Artı Para’ya başvuruyu size en yakın şubenizden, internet bankacılığından veya telefon aracılığıyla müşteri temsilcisinden sağlayabilirsiniz. Başvuru işleminiz tamamlandıktan sonra gerekli kontroller gerçekleştirilir. Bu kontrollerin ardından başvurunuz olumlu sonuçlanırsa Artı Para hesabınız açılır ve belirli miktarda ek hesabınız da bununla beraber aktif olur.

Akbank Artı Para Limiti Nasıl Düşürülür?

Tüm kredi ürünlerinde olduğu gibi Akbank artı para hesabında da belirli bir üst limit bulunmaktadır. Akbank Artı Para limiti kişinin belgelenen aylık geliri ve ortalama kredi notuna göre değişiklik göstermektedir. Bu limiti düşürmek istediğinizde banka şubenizden ,internet bankacılığından ya da telefon müşteri temsilcisine bağlanarak düşürme talebini iletmeniz gerekmektedir. Eğer limit üzerinde bir borç yoksa bu işlemin gerçekleştirilmesi uygun görülecektir.

Akbank Artı Para Blokesi Nasıl Kalkar?

Öncelikle artı paranın bloke edilme nedenlerinin bilinmesi gerekiyor, Akbank artı para hesabından para çekmek isteyenlerin kullandıkları parayı en geç 45 gün içinde iade etmeleri gerekiyor. Aksi takdirde artı paranın limiti bloke edilir ve kullanım durdurulur. Eksik tutarı Akbank artı nakit hesabınıza yatırdığınızda, banka bu parayı derhal hesaba aktarır ve hesap blokesi en geç 1 iş günü içinde açılır.

Akbank Artı Para Çekme İşlemi Nasıl Yapılır?

Öncelikle yapılması gereken hesabınıza bağlı bir Artı Hesabın oluşmasıdır. Artı Para’yı talep etmek için birkaç alternatif vardır. Web sitesi üzerinden başvuru yapmak için Artı Para başvuru sayfasına giriş yapmanız ve “Başvur” butonuna tıklamanız yeterlidir. Diğer alternatifler ise şöyledir;

  • İnternet Şubesi
  • Banka Şubeleri
  • Akbank Bankamatikleri
  • Akbank Müşteri Hizmetleri

Başvurunuz onaylandıktan sonra Akbank Artı Para hesabınız oluşmaktadır. Dilediğiniz zaman isterseniz nakit olarak dilerseniz de 11 taksite kadar taksitli olarak kullanabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu